Blokken voor je eindexamen? Kom naar StudyShare!

Moet je blokken voor je eindexamen maar ben je snel afgeleid? Tussen 30 april en 11 mei 2018 kun je gebruikmaken van StudyShare in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale en de Bibliotheek Hoofddorp-Floriande. StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een lokaal, onder begeleiding van een StudyBob. Hij of zij houdt toezicht en zorgt dat het stil is. Omdat anderen om je heen ook hard aan de studie zijn, is het veel makkelijker om je ook te concentreren. Er zijn vaste pauzes, waarbij je ook nog wat te eten en te drinken krijgt. Al je aandacht gaat naar je studie!
https://www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl/activiteiten/blokken-voor-je-eindexamen-kom-naar-studyshare/

Blokken voor je eindexamen? Kom naar StudyShare! – De …

www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl

Hoe werkt het? Er zijn 2 blokken per dag, een ochtendblok van 10:15 tot 13:00 uur en een middagblok van 14:15 uur tot 17:00 uur. Voor aanvang van het blok meld je je bij de balie en krijg je gratis een toegangsticket.

 

 

 

Literom en Uittrekselbank nu ook thuis toegankelijk

Vanaf april kun je als bibliotheeklid ook thuis gebruikmaken van Literom en de Uittrekselbank. Literom biedt een compleet overzicht van auteursinterviews, artikelen en recensies van 1900 tot heden. En in de Uittrekselbank vind je meer dan 2700 betrouwbare uittreksels.

http://literom.nbdbiblion.nl.kb.idm.oclc.org/literom

http://uittrekselbank.nbdbiblion.nl.kb.idm.oclc.org/

 

 

Leesbeperking? Superboek!

Lezen is leuk. Maar voor leerlingen met een leesbeperking is lezen moeilijk. Superboek helpt je daarbij. Bij Superboek vind je de meest actuele titels in gesproken vorm, in braille of jumboletter voor alle leeftijden. Heb je een leesbeperking en ben je onder de 18 jaar? Word dan gratis lid van Passend Lezen en krijg onbeperkt toegang tot Superboek!

https://www.passendlezen.nl/iguana/www.main.cls?surl=superboek

Pin It on Pinterest

Share This