Vakantiebieb, het zomercadeautje van de bibliotheek

Van 1 juli t/m 31 augustus is de vakantiebieb-app open en staat weer boordevol met boeken om van te smullen. Ruim 60 e-books voor jong en oud die je 2 maanden mag lenen ook als je geen lid bent van de bibliotheek! Daarnaast worden er ook 5 mooie verhalen aangeboden als luisterboek.

Je leest de boeken eenvoudig op je smartphone of tablet. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app.

Oefenen voor je rijbewijs

Je kunt in alle vestigingen van de Bibliotheek Haarlemmermeer gratis en onbeperkt oefenen op Theorie.nl. Dit is dé site waar je kunt voor het oefenen van je theorie-examen voor auto, motor of bromfiets. De theorie-examens zijn actueel en conform de CBR wijze. Ook biedt Theorie.nl  je de optimale voorbereiding op jouw praktijk examen met video’s van examenroutes.

Onze bibliotheekcollectie is uitgebreid!

Vanaf nu kun je met je abonnement bij de Bibliotheek Haarlemmermeer niet meer alleen uit onze eigen collectie materialen reserveren, maar óók uit de collectie van maar liefst 26 andere bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland.

In de online catalogus kun je daarom vanaf nu, bij een titel ook de andere bibliotheken in Noord- en Zuid Holland zien staan.
Je hoeft hier verder zelf géén keuze in te maken; als je een titel reserveert, handelt het bibliotheeksysteem alles automatisch af.

Boekengasten_ZOMER_2018

 

Pin It on Pinterest

Share This