Morgen, 21 maart 2019, wordt bij Stichting Onderwijsgeschillen in een besloten zitting het beroep behandeld van een medewerker van het Hoofdvaart College die van mening is dat hij ten onrechte geschorst is. Hierover hebben de afgelopen tijd diverse media bericht. Het kan zijn dat er naar aanleiding van deze zaak over onze school opnieuw mediaberichten verschijnen.

Ter bescherming van de relatie die we als werkgever met werknemers hebben, doen wij geen verdere inhoudelijke uitspraken over deze zaak. Als werkgever staan wij voor de privacy van al onze collega’s. Wij wachten na de zitting bij Stichting Onderwijsgeschillen de uitkomst van de procedure verder af.

Het Hoofdvaart College staat bekend als een prettige en goede school, en geniet een solide reputatie op het gebied van sociale veiligheid. Voor het Hoofdvaart College staat voorop dat leerlingen het beste onderwijs krijgen zodat iedere leerling kan groeien tot het beste dat hij of zij kan zijn. Dat doen we met een bekwaam, enthousiast en betrokken team van docenten en onderwijsondersteuners.

Mocht u vragen hebben of krijgen over deze zaak, dan kunt u altijd terecht bij de heer Smink directeur van de school.

Met vriendelijke groet

Ronald Smink

Directeur Hoofdvaart College

Pin It on Pinterest

Share This