Mavo

Een route voor denken en doen! Onze mavo afdeling is een kleinschalige afdeling binnen onze vmbo school. Er is voor deze afdeling een apart docententeam die intensief samenwerkt met de leerlingen. In de bovenbouw kunnen leerlingen kiezen voor de gemengde leerweg met meer praktijk of voor de traditionele theoretische leerweg met eventueel toegang tot de havo.

wat houdt het in?

Op het Hoofdvaart College kun je de mavo-route met een praktijkvak volgen. Dit is de ‘vmbo-GL-route’ (gemengde leerweg) die voorbereidt op een mbo 4-opleiding. Daarnaast is er een reguliere mavo-route ‘vmbo-TL’ (theoretische leerweg) die voorbereidt op de havo.

Op het Hoofdvaart College worden onze leerlingen geholpen om een bewuste keuze te maken voor een eindexamenprofiel. Dat doen we door onze leerlingen kennis te laten maken met zes ‘werelden van beroep’. Laat je inspireren op www.leerwerelden.nl

Welke eindexamenprofielen kan je kiezen?

Produceren, Instaleren en Energie

Klopt het dat wat jouw ogen zien, je handen kunnen maken? Of knutsel je het liefst aan computers? Dan is Produceren, Installeren en Energie (PIE) echt iets voor jou!

Mobiliteit en Transport

Hou je ervan aan brommers te sleutelen? Of zit je het liefst onder de motorkap van een auto? Dan is Mobiliteit en Transport (M&T) echt iets voor jou!

Economie en Ondernemen

Economie en Ondernemen is een brede, praktijkgerichte opleiding. Als je hiervoor kiest, vind je het leuk om dienstverlenend en commercieel te denken en te handelen.

Zorg en Welzijn

Binnen het profiel Zorg en Welzijn word je voorbereid op een beroep in de zorgsector. Wie voor Zorg en Welzijn kiest, is sociaal, behulpzaam en gaat graag met mensen om.

Mavo

Kom op het Hoofdvaart College en volg de mavo-route met een praktijkvak! (vmbo-GL) Of volg een reguliere mavo-route (vmbo-TL) die je voorbereidt op de havo.

Pin It on Pinterest

Share This