samenwerkingspartners

Onze Samenwerkingspartners

Het Hoofdvaart College en het Haarlemmermeer Lyceum maken deel uit van de Dunamare Onderwijsgroep en staan samen bij het ministerie van onderwijs bekend als “Scholengemeenschap Solyvius College”.

T.b.v. een goede aansluiting naar het vervolgonderwijs (MBO) in Hoofddorp en Haarlem. Met het CIOS in Haarlem is een samenwerkingsconvenant afgesloten t.b.v.  een succesvolle doorstroom naar het vervolgonderwijs.

T.b.v. mogelijkheden op Schiphol voor vervolgopleidingen, eventueel gecombineerd met werk

De scholen voor voortgezet onderwijs in de Haarlemmermeer werken samen t.b.v. de afstemming van bijvoorbeeld toelatingsnormen, open dagen en planning schoolvakanties.

De TechNet Kring is een samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven en opleidingsinstituten met als ultieme doel het vergroten van de instroom in technische opleidingen en beroepen.

De deelnemende opleidingsinstituten zijn:

T.b.v. de afstemming van onderwijs en arbeidsmarkt

T.b.v. maatschappelijke stage

Voor stages werken we samen met o.a. kinderdagverblijven, zorginstellingen, schoonheidssalons, kappers, hotels, restaurants, bouwbedrijven, autobedrijven, elektrotechnische bedrijven, groot- en klein winkelbedrijven, sportscholen, basisscholen enz.

Alle basisscholen in de regio zijn een belangrijke samenwerkingspartner in de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de juiste schoolkeuze van kinderen en ouders en de noodzakelijke overdracht van leerling gegevens.

Pin It on Pinterest

Share This