Samenwerkingspartners

     logo_hlml

Het Hoofdvaart College en het Haarlemmermeer Lyceum maken deel uit van de Dunamare Onderwijsgroep en staan samen bij het ministerie van onderwijs bekend als “Scholengemeenschap Solyvius College”.

 

T.b.v. een goede aansluiting naar het vervolgonderwijs (MBO) in Hoofddorp en Haarlem. Met het CIOS in Haarlem is een samenwerkingsconvenant afgesloten t.b.v.  een succesvolle doorstroom naar het vervolgonderwijs.

 

T.b.v. mogelijkheden op Schiphol voor vervolgopleidingen, eventueel gecombineerd met werk

 


 

   

logo_hlml

De scholen voor voortgezet onderwijs in de Haarlemmermeer werken samen t.b.v. de afstemming van bijvoorbeeld toelatingsnormen, open dagen en planning schoolvakanties.

 logo

De TechNet Kring is een samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven en opleidingsinstituten met als ultieme doel het vergroten van de instroom in technische opleidingen en beroepen.

De deelnemende bedrijven zijn:

Bouwbedrijf Mulckhuyse

Den Blanken Metaaltechniek

Diacom Trading BV

Gomes Noord-Holland BV

Hekwerken Lisse

Hoeke Hoofddorp

Kroon Techniek B.V.

Lexpoint

Lo Minck Systemen BV

MAN Hoofddorp

Plasthill B.V.

De deelnemende opleidingsinstituten zijn:

ROC Nova College

Schiphol College

Dunamare Onderwijsgroep

T.b.v. de afstemming van onderwijs en arbeidsmarkt

T.b.v. maatschappelijke stage

Voor stages werken we samen met o.a. kinderdagverblijven, zorginstellingen, schoonheidssalons, kappers, hotels, restaurants, bouwbedrijven, autobedrijven, elektrotechnische bedrijven, groot- en klein winkelbedrijven, sportscholen, basisscholen enz.

Alle basisscholen in de regio zijn een belangrijke samenwerkingspartner in de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de juiste schoolkeuze van kinderen en ouders en de noodzakelijke overdracht van leerling gegevens.

Pin It on Pinterest

Share This